Medicul de țară

Medicul de țară
Author:
Genres: Fictiune, Literatură clasică
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Alux
Publication Year: 1992
Length: 206

In anul 1832, Balzac isi propune sa scrie "O carte morala" si, in numai trei zile si trei nopti - care ce-i drept, au urmat unei indelungi gestatii - da la iveala, intr-o prima forma, "Medicul de tara", care se editeaza in anul urmator; astfel se deschide ciclul de romane "Scene din viata de la tara", in care aveau sa mai apara "Crinul din vale"(1835), "Preotul de la tara" (1839) si "Taranii" (1844).

About the Book
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Medicul de țară
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS