Memorii

Memorii
Author:
Genres: Biografii, Memorii&jurnale
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Vivaldi
Publication Year: 2005
Length: 743

Cardinalul de Richelieu a fost un geniu politic care a calauzit destinele Frantei, telul lui fiind acela de a consolida autoritatea regelui si de a slabi Casa de Austria.

About the Book

Desi regele Ludovic al XIII-lea arata putina simpatie primului sau ministru, l-a sustinut pana la capat, avand convingerea ca acesta facea politica Frantei si ca nici un altul nu era in stare sa o faca atat de bine. Prevederilor bazate pe cutume si privilegii, el le-a substituit o adevarata tiranie in numele ratiunii de stat. Richelieu a calauzit cu demnitate destinele unei natiuni care vedea deschizandu-i-se toate caile gloriei.

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Memorii
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS