Mica vrăjitoare

Mica vrăjitoare
Author:
Genre: Cărți pentru copii
Tags: Europa, Europa de Vest, Germania
Publisher: Univers Enciclopedic Gold
Publication Year: 2016
Length: 112

Cartile lui Otfried Preussler s-au vandut in intreaga lume, in peste 50 de milioane de exemplare, si au fost traduse in 55 de limbi.
Este considerat un clasic al literaturii germane pentru copii.

About the Book

Mica noastra Vrajitoare face intotdeauna numai vraji bune. Ea este, dupa cum veti vedea si voi, singura vrajitoare de pe Pamant care mai poate face vraji. Si asta pentru ca, impreuna cu corbul cel intelept, Abraxas, bunul ei prieten…

Dar, stop! asta nu trebuie inca divulgat.

Cine vrea sa afle cum s-au petrecut, intr-adevar, lucrurile, n-are decat sa citeasca povestea Micii Vrajitoare de la primul pana la ultimul cuvant al cartii. Atunci va sti, cu siguranta, tot atat cat si mine.“ – Otfried Preussler

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Mica vrăjitoare
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS