Minciuni, erori si neînţelegeri în istorie

Minciuni, erori si neînţelegeri în istorie
Author:
Genres: Istorie, Non-fictiune
Tags: America de Nord, Asia, Asia de Est, Europa, Europa de Sud, Grecia, Italia, Japonia, Statele Unite ale Americii
Publisher: Polirom
Publication Year: 2010
Length: 312

Cu totii am invatat ca George Washington a fost primul presedinte american, Ioana d’Arc - eliberatoarea Frantei ucisa de englezi, iar Vlad Tepes - un personaj malefic

About the Book

Nu intotdeauna insa personajele si evenimentele istorice sunt asa cum le prezinta filmele si documentarele. De la Colosul din Rhodos si catacombele Romei pana la criza de pe Wall Street, de la legenda lui Caligula pana la cea privitoare la parintele Jocurilor Olimpice, de la rastignirea lui Iisus pana la bombardarea oraselor Hiroshima si Nagasaki, volumul face o incursiune prin istoria milenara a omenirii.

Analiza faptelor, bazata pe argumente logice si presarata cu detalii si comentarii amuzante, demonstreaza ca multe adevaruri pe care le cunoastem nu coincid cu ceea ce s-a „intamplat“ in realitate.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Cumpără de pe Okian.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Minciuni, erori si neînţelegeri în istorie
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS