Minunata călătorie a lui Nils Holgersson prin Suedia

Minunata călătorie a lui Nils Holgersson prin Suedia
Author:
Genres: Carte ecranizata, Cărți pentru copii, Literatură clasică
Tags: Europa, Europa de Nord, Suedia
Publisher: Corint
Publication Year: 2012
Length: 480

Minunata calatorie a lui Nils Holgersson prin Suedia - cartea de capatai a multor generatii de copii.

About the Book

O editie absolut deosebita, tiparita in conditii grafice extraordinare. O carte de mult asteptata, care figureaza in bibliografia scolara obligatorie pentru ciclul primar, scrisa de Selma Lagerlof, prima femeie laureata a premiului Nobel pentru literatura (1909).

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Minunata călătorie a lui Nils Holgersson prin Suedia
Average rating:  
 0 reviews
Book Club Resources
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS