Mirajul unei călătorii exotice. Tenerife

Mirajul unei călătorii exotice. Tenerife
Author:
Genre: Literatura contemporana
Tags: Africa, Africa de Nord, Insulele Canare(Spania), Tenerife
Publisher: Eikon
Publication Year: 2018
Length: 254

O clipă şi viaţa Leliei Sima va lua un alt curs. Va avea ea destulă forţă, perseverenţă şi curaj s-o ia de la capăt? Va putea să învingă toate piedicule ce-i vor sta în cale sau se va lăsa pradă deznădejdii şi va cădea în depresie?

About the Book

LĂCRĂMIOARA STOENESCU (n. 1942, Giurgiu) a absolvit Facultatea de Filologie a Universităţii din Bucureşti în 1969 şi a predat la Colegiul Cantemir-Vodă din Bucureşti. La 10 ani, a fost deportată împreună cu familia în judeţul Suceava, tatăl său fiind deţinut politic. Ca urmare a acestor evenimente, a fost eliminată din şcoală. Debutează editorial cu volumul memorialistic Copii-duşmani ai poporului (2007), la Curtea Veche Publishing, tradus în italiană în 2014 la Saecula Edizioni şi prezentat la Salonul de carte din Torino. Au urmat apoi volumele De pe băncile şcolii în închisorile comuniste (2010 şi Ed. II, 2014), Memoria stigmatelor (2012), apărute la aceeaşi editură, Muncă forţată în loc de armată la Editura Militară 2017 şi câteva cărţi pentru copii, Poezii pentru cei mai dragi copii, De la circ la Zoo (2013), Editura Iulian junior, Balul legumelor, eLiteratura (2016), Aventurile fraţilor canguraşi (2018) şi un volum de proză scurtă Iubirile marelui dramaturg (2017), la aceeaşi editură. A scris diferite scenarii radiofonice, fie după cărţile proprii (Am fost duşman al poporului, Un om nevinovat, Gavril Vatamaniuc-Şoimul Bucovinei, ultima în colaborare cu Costin Manoliu), fie după Exerciţii de memorie – o paranteză tristă a istoriei de Gleb Drăgan (Deportaţi în Siberia şi De o parte şi de alta a Prutului) şi Cinci ani în Donbas, după cartea omonimă a lui Carol Aschembrener. Colaborează activ în presa culturală, la publicaţii precum România Liberă suplimentul Aldine, Timpul, Memoria. Mirajul unei călătorii exotice, apărut la Editura Eikon, este al patrulea roman, după În labirintul roşu (2015), Dedublarea (Ed I, 2015) şi (Ed II, 2017) şi Imigranta din Biggin Hill, (2016)

Cumpără de pe Cărturești.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Mirajul unei călătorii exotice. Tenerife
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS