Misterul cărților de joc

Misterul cărților de joc
Author:
Genres: Fictiune, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Nord, Norvegia
Publisher: Univers
Publication Year: 2011
Length: 224

Lumea este plina de intrebari pentru Hans Thomas, un baiat de doisprezece ani care pleaca impreuna cu tatal lui la Atena, in cautarea mamei sale „ratacite in lumea modei“. Un personaj enigmatic ii daruieşte pe drum o lupa, apoi baiatul primeste o carte minuscula in care citeste o poveste avand similitudini bizare cu detalii din propria-i viaţa. Misterul cartilor de joc este o poveste in interiorul altei povesti, un joc la granita intre realitate si fantezie demn de Lewis Carroll.

About the Book

In 1991, romanul-fenomen Lumea Sofiei (Sofies verden), i-a adus lui Jostein Gaarder o faima imensa: cartea a devenit peste noapte un succes international, fiind vanduta in peste 10 milioane de exemplare si tradusa in 53 de limbi. Romanele sale Lumea Sofiei, Misterul de Craciun, Fata cu portocale, Intr-o oglinda, in chip intunecat au aparut la Editura Univers.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Okian.ro

Cumpără de pe Editura Univers.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Misterul cărților de joc
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS