Moarte într-o țară străină

Moarte într-o țară străină
Author:
Genres: Fictiune, Horror&Thriller&Mister, Politista
Tags: Europa, Europa de Sud, Italia
Publisher: Polirom
Publication Year: 2007
Length: 424

Venetia la primele ore ale diminetii e intruchiparea calmului. Asta pana intr-o zi cand pacea e spulberata de cumplita descoperire a cadavrului unui soldat american in apele unui canal. Opunandu-se presiunilor venite din partea superiorului sau, care, la randul lui, e „convins“ de politicieni sa claseze cazul drept o simpla crima de strada, comisarul Guido Brunetti cerceteaza cu tot mai multa atentie dubioasele imprejurari ale mortii soldatului. Intrebarile la care trebuie sa raspunda sunt numeroase. Cine voise moartea tanarului? Ce cauta acesta in Venetia in noaptea cand isi aflase sfarsitul?

About the Book

Si de ce au fost ascunse droguri in apartamentul americanului, cu intentia clara de a fi gasite de politie? Este de datoria comisarului sa descalceasca adevarul dintr-un amestec de dovezi adevarate ori false, urmarind posibilele legaturi ale acestui asasinat cu terorismul, crima organizata sau poate ceva chiar mai rau.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Okian.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Moarte într-o țară străină
Average rating:  
 1 reviews
 by Anonymous
Cartea#2 din seria Brunetti

https://dorinadanila.com/2017/01/25/moarte-intr-o-tara-straina-de-donna-leon/

Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS