Mușchetarii din Balcani

Mușchetarii din Balcani
Author:
Genres: Biografii, Fictiune, Istorie, Razboi
Tags: Bulgaria, Europa, Europa de Est, România
Publisher: Minerva
Publication Year: 1982
Length: 381

Muşchetarii din Balcani a domnului Gheorghe Banea apare din aceeaşi matcă generatoare şi continuă într-un mod deosebit de strălucit toate calităţile de substanţă şi expresie ale întâilor dumisale cărţi: Zile de lazaret şi Vin apele.

About the Book

Autorul originar din Măcin, Dobrogea, urbe cu un nobil trecut istoric, a luptat în trecutul război, a pătimit de pe urma rănilor şi captivităţii aşa cum reiese din confesiunea pateticilor sale „Zile de lazaret”, iar de un sfert de veac şi mai bine, trudeşte cu preţul unor excesive suferinţe în învăţământul secundar împărtăşind dragoste de carte, de frumos numeroşilor săi discipoli. – Perpessicius

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Mușchetarii din Balcani
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS