Nebuni și muritori

Nebuni și muritori
Author:
Genres: Actiune&aventura, Arta&cultura, Biografii, Fictiune, Horror&Thriller&Mister, Istorie
Tags: Anglia, Europa, Europa de Nord, Marea Britanie
Publisher: Litera
Publication Year: 2019
Length: 448

În inima Angliei elisabetane, tânărul Richard Shakespeare viseazăla o cariera strălucitoare înarenele pentru spectacole londoneze, dominate de fratele sau mai mare, William. Însă recunoștința lui Richard, actor fară un sfanț, dar iscusit lavorbaîncepe să păleascăla fel și loialitatea fata de familie. Astfel, când doua manuscrise neprețuite dispar, suspiciunea cade asupra lui Richard. Miza obținerii unui rol principal într-una din piese îl determina pe acesta cutreiere prin cotloanele cele mai întunecate ale orașului în căutarea manuscriselor.

About the Book

Într-un tur de forță plin de suspans și savoare, Nebuni și muritori își atrage cititorul într-o sarabanda de intrigi, scandaluri și rivalități din lumea Londrei elisabetane, înfățișate cu măiestrie de Bernard Cornwell.

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Cumpără de pe Litera.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Nebuni și muritori
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS