Ochi albaștri, părul negru

Ochi albaștri, părul negru
Author:
Genres: Fictiune, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Univers
Publication Year: 2006
Length: 116

In Ochi albastri, parul negru un barbat se indragoste­ste fara succes de un alt barbat, dar viata ii scoate in cale o femeie cu care incepe sa traiasca in izolare. La originile acestei atractii sta asemanarea intre aceasta femeie ­si barbatul care i se refuza personajului principal. Relatia se desfasoara in continuare ca un straniu ritual al atractiei si respingerii.

About the Book

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ochi albaștri, părul negru
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS