Octavian Goga. Opere Vol. I

Octavian Goga. Opere Vol. I
Author:
Genres: Memorii&jurnale, Poezie, Teatru
Tags: Europa, Europa de Est, România
Publisher: Fundația Națională pentru Știință și Artă
Publication Year: 2001
Length: 1352

Cuprinde:

About the Book

Poezii; Teatru; Mărturii; Însemnări; Jurnale. În volume: Poezii (1905); Ne cheamă pământul (1909); Din umbra zidurilor (1913) cu următoarele cicluri: Din umbra zidurilor; Cântece fără Ţară (1916); Din larg (1939). În periodice: Poezii originale; Traduceri; Poezii, (Poeziii inedite şi Poezii apărute în periodice).

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Octavian Goga. Opere Vol. I
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS