Odd Thomas

Odd Thomas
Author:
Series: Odd Thomas, Book 1
Genre: Horror&Thriller&Mister
Tags: America de Nord, Statele Unite ale Americii
Publisher: RAO
Publication Year: 2007
Length: 384

Morţii nu vorbesc. Nu ştiu de ce. Însă încearcă să comunice cu Odd Thomas, un tânăr ciudat din Pico Mundo, un mic orăşel pierdut în deşert. Poate este un dar, poate un blestem, dar Thomas se străduieşte să ajute sufletele tăcute care îi solicită sprijinul.

About the Book

Uneori acestea doresc să se facă dreptate, alteori pot rezolva sau preveni o crimă. Însă de data asta este cu totul altceva. Sosirea în oraş a unui bărbat misterios vesteşte faptul că, în mai puţin de 24 de ore, Pico Mundo se va afla în pragul unei catastrofe. În vreme ce răul îşi întinde tentaculele sub soarele arzător al deşertului, Thomas, împreună cu ciudaţii săi aliaţi nevăzuţi, se luptă să readucă normalitatea într-o lume ameninţată cu anihilarea. „Koontz este un maestru al îmbinării supranaturalului cu firescul, iar în Odd Thomas a reuşit să creeze un univers care sfidează logica, şi totuşi pare atât de real…” The Boston Globe

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Odd Thomas
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS