Orașul decăzut(Trilogia Balcanică)

Orașul decăzut(Trilogia Balcanică)
Author:
Series: Trilogia Balcanică, Book 2
Tags: Europa, Europa de Est, Europa de Nord, Marea Britanie, România
Publisher: Nemira
Publication Year: 2016
Length: 440

Viitorul Romaniei e si mai incert decat in Marea Sansa, primul volum al trilogiei. E randul englezilor sa devina tinta zvonurilor si a banuielilor. Harriet vrea sa fie in singuranta, dar Guy nu se resemneaza cu ideea ca va trebui sa plece din tara. Itele destinului se complica si in povestea cuplului, si in povestea Europei.

About the Book

„Trilogia Oliviei Manning te amuza, te captiveaza si te informeaza, iar sa faci toate acestea cu atata eleganta nu e putin lucru.“ – Sunday Times

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Cumpără de pe Nemira.ro

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Orașul decăzut(Trilogia Balcanică)
Average rating:  
 0 reviews
Other Carti-calatoare in "Trilogia Balcanică"
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS