Orbitor. Aripa stanga. Corpul. Aripa dreapta

Orbitor. Aripa stanga. Corpul. Aripa dreapta
Author:
Genres: Fictiune, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Est, România
Publisher: Humanitas
Publication Year: 2007
Length: 1480

„O scriere fabuloasa, fastuoasa, somptuoasa, narcotica, [...] o proza [...] in care sangele se distileaza periodic pana ajunge parfum si tot ce e greu devine usor pentru a pluti...“ (Dan Stanca, Romania libera)
„O desfatare lingvistica, o carte in care limba ofera un spectacol uluitor, fara egal.“ (Marius Chivu, Romania libera)

About the Book

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Orbitor. Aripa stanga. Corpul. Aripa dreapta
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS