Pactul leilor

Pactul leilor
Author:
Genres: Fictiune, Horror&Thriller&Mister
Tags: Afganistan, Asia, Asia de Sud
Publisher: Aquila '93
Publication Year: 2004
Length: 487

Pactul leilor este un veritabil roman de suspans... cand vine vorba de literatura de divertisment, putini autori se ridica la nivelul lui Follett...

About the Book

Un american – Ellis -, un francez – Jean Pierre – si o englezoaica senzuala – Jane: toti trei sunt prinsi intr-un triunghi romantic chinuitor, cei doi barbati fiind amandoi indragostiti nebuneste de ea, iar ea cazand prada sentimentului sfasietor de dragoste fata de amandoi… situatia fiind cu atat mai dramatica, cu cat actiunea se petrece pe fundalul Razboiului Rece.

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pactul leilor
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS