Parfumul iubirii

Parfumul iubirii
Author:
Genres: Dragoste, Fictiune, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Sud, Europa de Vest, Franta, Italia
Publisher: Nemira
Publication Year: 2015
Length: 376

Elena are un talent rar: descoperă ingredientele unui parfum imediat ce-l miroase. Parfumul a făcut parte întotdeauna din viața ei. Se simte acasă numai atunci cand o învăluie esențele mirifice ale florilor, al plantelor și ale mirodeniilor.

About the Book

Datorită harului ei, ajunge de la Florența la Paris și se initiază în stravechea artă a aromei. În Orașul Luminilor descifrează enigmatica rețetă straveche a unui parfum fara egal, conceput de străbunica ei. În calatoria ei spre o noua viață, în care prind contur emoții tari ca esețele, îl întalnește pe Cail, barbatul care cultivă soiuri rare de trandafir. Împreună, cei doi merg pe calea mirosurilor secrete, a amintirilor îndepartate și a speranței de a descoperi iubirea de neuitat.

„Parfumul este calea. S-o strabați înseamnă să-ți gasești propriul tău suflet.“

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Nemira.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Parfumul iubirii
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS