Partea lăuntrică a vântului sau roman despre Hero și Leandru

Partea lăuntrică a vântului sau roman despre Hero și Leandru
Author:
Genres: Dragoste, Fictiune, Istorie, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Sud, Grecia, Serbia
Publisher: Paralela 45
Publication Year: 2003
Length: 146

Milorad Pavic ne ofera prin Partea launtrica a vantului sau roman despre Hero si Leandru (1992) o inedita si magica poveste de dragoste, scrisa in aceeasi maniera inconfundabila si inclasabila pe care cititorul o cunoaste deja din „Dictionarul Khazar“ si „Peisaj pictat in ceai“.

About the Book

Roman cu totul atipic, aceasta carte-spectacol isi dispune subiectul in doua parti egale: daca deschidem cartea putem citi povestea lui Hero, iar daca o intoarcem putem incepe din nou romanul, citind povestea lui Leandru. Intr-o legenda atemporala, doi indragostiti aruncati la intamplare in lume, unul in Belgradul anilor 20-30, celalalt in sud-estul Europei secolului al XVII-lea, sfideaza notiunea derizorie de timp si transgreseaza secolele pentru a se reantalni prin moarte exact la jumatatea parcursului narativ.

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Partea lăuntrică a vântului sau roman despre Hero și Leandru
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS