Pe muchie de cuțit

Pe muchie de cuțit
Author:
Genres: Fictiune, Literatură clasică
Tags: Europa, Europa de Nord, Europa de Vest, Franta, Marea Britanie
Publisher: Leda
Publication Year: 2015
Length: 448

„[Maugham este] un artist desavarsit... un geniu.“ - Theodore Dreiser
„Pentru un scriitor din generatia mea este foarte dificil sa ramana indiferent fata de opera lui Somerset Maugham...“ - Gore Vidal
„Maugham a fost scriitorul modern care m-a influentat cel mai mult, pe care il admir din tot sufletul pentru darul sau de a spune lucrurile direct, fara inflorituri.“ - George Orwell
„Darul sau unic de povestitor depaseste adesea imaginatia insasi.“ - The Sunday Times
„Maugham ramane un artist pasionat al formei...“ - Saturday Review of Literature

About the Book

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Cumpără de pe Okian.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pe muchie de cuțit
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS