Pentru o casă din piatră. Povestea Ginei

Pentru o casă din piatră. Povestea Ginei
Authors: ,
Genres: Biografii, Familie, Memorii&jurnale, Non-fictiune
Tags: Asia, Asia de Sud-Est, Filipine
Publisher: Allfa
Publication Year: 2007
Length: 240

Tata muncise din greu ca  construiască acea casă și totul a fost distrus în numai câteva clipe... Voiam atât de mult  îmi ajut familia încât am jurat  imediat ce voi reuși  câștig bani le voi construi o casă din piatră, cu o fundație solidă, o casă în care  poată dormi în siguranțăfără a se mai teme de vreme.

About the Book

Gina French s-a nascut intr-un sat de munte, in Filipine, in 1973. S-a mutat impreuna cu sotul ei, in Anglia, in anul 2000, la scurt timp fiind acuzata de omucidere. Casatorita acum pentru a doua oara, traieste fericita alaturi de sotul si de fiul ei undeva langa Middlesbrough, in Anglia. Impreuna cu acestia isi viziteaza adesea parintii care traiesc in casa lor in Filipine. Pentru o casa din piatra este prima ei carte.

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pentru o casă din piatră. Povestea Ginei
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS