Pepita Jimenez

Pepita Jimenez
Author:
Genres: Fictiune, Literatură clasică
Tags: Europa, Europa de Sud, Spania
Publisher: Leda
Publication Year: 2004
Length: 252

Literatura lui Valera, in special capodopera sa, romanul Pepita Jimenez, reflecta realitatea sociala a unui anumit loc si a unui anumit timp - Spania catolica din a doua jumatate a secolului al XIX-lea. Pepita Jimenez este un roman inchinat dragostei, sentimentul celor doi tineri nefiind de factura liniara, ci unul sinuos, o traire distilata prin filtrul orgoliului si supusa unui minutios examen de constiinta. Dar, din drama psihologica traita de cei doi eroi, invingatoare iese dragostea: cea pamanteasca a Pepitei triumfa asupra falsei chemari spre preotie a lui Luis.

About the Book

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pepita Jimenez
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS