Philip și ceilalți

Philip și ceilalți
Author:
Genres: Fictiune, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Vest, Olanda
Publisher: Univers
Publication Year: 2013
Length: 128

Devenit un clasic al literaturii neerlandeze, Philip si ceilalti este romanul initiatic al calatoriei unui tanar care porneste in cautarea unei fete sau a unei povesti, intr-o lume in care realul si oniricul se intrepatrund pana la confuzie.

About the Book

Cees Nooteboom (n. 1933) a debutat in 1955 cu romanul Philip si ceilalti. Opt ani mai tarziu, a publicat Cavalerul e mort, un scurt roman borgesian despre un scriitor care se sinucide, lasandu-i manuscrisul cartii sale neterminate unui alt scriitor, care la randul lui repeta istoria. Urmatorul roman, Ritualuri, a fost cartea care l-a consacrat cu adevarat pe Cees Nooteboom, distinsa cu Pegasus Prize, primita cu foarte multe elogii in Olanda si tradusa in mai multe limbi straine. Urmatoarea poveste, Ziua Mortilor, Paradisul pierdut, Vulpile vin noaptea i-au adus un renume exceptional lui Cees Nooteboom, care a primit numeroase premii literare si a fost de multe ori mentionat ca un candidat la Premiul Nobel.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Philip și ceilalți
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS