Poker în Infern

Poker în Infern

Lars, un tânăr student din Amsterdam, se oferă  testeze un nou medicament, pentru o suma frumuşica. Medicamentul experimental îi produce însă halucinații şi atacuri de panică, cu urmări devastatoare. La Paris, Hugh, jucător de poker online, dispare în chip misterios. În Bahamas, informaticianul Phillipe face speculații pe piață numelor de domeniu, din față unui laptop. Cu toții gravitează în jurul grupului industrial Kramer şi joacă un joc de carefără  ştie, depind chiar viețile lor.

About the Book

Conspirații internaționale, afaceri murdare, crime, ambiții şi corupție… bine ați venit la o partida de poker în infern! De la Boston la Paris, de pe plajele din Nassau până în extravagantul Las Vegas, jucători cu fetele împietrite riscă totul într-o unică şi grandioasă partida. Un thriller de ultima oraPoker în infern combină teme contemporane explozive cu un uluitor simt al suspansului.

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de LibrăriaDelfin.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Poker în Infern
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS