Poldark. Demelza

Poldark. Demelza
Author:
Series: Saga Poldark, Book 2
Genres: Carte ecranizata, Dragoste, Fictiune, Istorie, Literatură clasică
Tags: Anglia, Europa, Europa de Nord, Marea Britanie
Publisher: Litera
Publication Year: 2016
Length: 446

In cel de-al doilea roman al superbei serii Poldark, Demelza Carne, fiica unui miner sarman pe care Ross Poldark a salvat-o dintr-o incaierare de la un balci, este acum sotia fericita a acestuia. Transformandu-se intr-o tanara fermecatoare, amuzanta si incantatoare, Demelza reuseste sa castige afectiunea lui Ross, facandu-l sa uite de pierderea mult iubitei lui Elizabeth.

About the Book

Dar evenimentele din acesti ani tulburi le pun la mare incercare casnicia si dragostea. In timp ce Ross se lanscaza intr-o lupta acerba pentru drepturile comunitatii minerilor, eforturile Demelzei de a se adapta la modul de viata al micii nobilimi — dar si al sotului ei — o pun in situatii tot mai ciudate si mai stanjenitoare. Cand tragedia loveste pe neasteptate si rivalitatea dintre Ross si puternicul George Warleggan devine tot mai profunda, va reusi Demelza sa gaseasca puterea sa lupte impotriva unor forte care o depasesc ca sa apere sansele la fericire pentru ea si sotul ei?

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Poldark. Demelza
Average rating:  
 0 reviews
Book Club Resources
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS