Poldark. Jeremy Poldark

Poldark. Jeremy Poldark
Author:
Series: Saga Poldark, Book 3
Genres: Carte ecranizata, Dragoste, Fictiune, Istorie, Literatură clasică
Tags: Europa, Europa de Nord, Marea Britanie
Publisher: Litera
Publication Year: 2016
Length: 320

Cornwall, 1790. Ross Poldark trece prin cele mai intunecate si mai dificile momente din viata lui. Inca zguduit de moartea tragica a fiicei sale, capitanul Poldark are de infruntat si acuzatia ca a instigat si a participat la pradarea a doua corabii; prin urmare, dupa o saptamana petrecuta la inchisoare, este adus in fata juratilor pentru a fi judecat.

About the Book

Situatia pare fara iesire, caci dusmanii familiei Poldark, printre care se numara si influentul bancher George Warleggan – a carui rivalitate cu Ross capata noi proportii –, nu sunt deloc putini, iar dorinta lor cea mare este sa-l vada condamnat, ba chiar atarnand in streang. Ross pare resemnat cu propria soarta… insa nu si Demelza. Desi casnicia lor traverseaza o perioada dificila, Demelza – care poarta in pantece copilul nedorit al lui Ross Poldark, de existenta caruia acesta din urma nici nu are habar – isi va sustine cu devotament sotul si va incerca din rasputeri sa-si salveze familia.

Winston Graham a scris mai mult de 45 de romane, traduse in toata lumea, iar faimoasa lui serie Poldark a fost ecranizata intr-un serial de televiziune difuzat in 24 de tari. Winston Graham a fost membru al Societatii Regale de Literatura si in 1983 i s-a conferit Ordinul Imperiului Britanic.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Poldark. Jeremy Poldark
Average rating:  
 0 reviews
Book Club Resources
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS