Poldark. Warleggan

Poldark. Warleggan
Author:
Series: Saga Poldark, Book 4
Genres: Carte ecranizata, Dragoste, Fictiune, Istorie, Literatură clasică
Tags: Anglia, Europa, Europa de Nord, Marea Britanie
Publisher: Litera
Publication Year: 2016
Length: 448

Dupa decizia neinspirata de a renunta la o mina care se dovedeste prospera, Ross Poldark isi risca toate economiile speculatie foarte periculoasa. Din nefericire, noua afacere nu se ridica la inaltimea asteptarilor, iar asta il face sa se afunde tot mai mult in datorii.

About the Book

George Warleggan, rivalul dintotdeauna al lui Ross Poldark, profita de situatie, si cumpara polita in schimbul careia Ross garantase cu mosia Nampara. Cand afla insa si de decizia lui Elizabeth de a se recasatori cu George Warleggan, Ross se simte tradat si, turbat de furie, recurge la un gest care ii pune in pericol relatia cu Demelza si zdruncina din temelii increderea acesteia in el.

Temandu-se ca l-a pierdut pe Ross pentru totdeauna si dorindu-si razbunare, Demelza se arunca nebuneste in bratele capitanului McNeil, cautand o aventura de o noapte care insa esueaza lamentabil. In mijlocul acestui haos financiar si sentimental, familia Poldark se pare ca se confrunta cu dezastrul pe toate planurile…

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Poldark. Warleggan
Average rating:  
 0 reviews
Book Club Resources
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS