Pompei

Pompei
Author:
Genres: Fictiune, Istorie
Tags: Europa, Europa de Sud, Italia
Publisher: Allfa
Publication Year: 2010
Length: 384

O saptamana inabusitoare la sfarsit de august. Ce loc mai bun pentru a-ti petrece ultimele zile ale verii decat minunatul Golf Neapolis? Dar in vreme ce cei mai bogati cetateni ai Romei se relaxeaza in vilele din jurul oraselor Pompei si Herculaneum, semne de rau augur avertizeaza ca lucrurile au luat-o razna. Fantanile si izvoarele raman fara apa, un om a disparut, iar cel mai mare apeduct din lume-maiestuosul Aqua Augusta - a incetat deodata sa mai curga. Prin ochii a patru personaje - un tanar inginer, o adolescenta, un milionar corupt si un savant in varsta - Robert Harris recreeaza in mod magistral o lume scaldata in lux, dar aflata in pragul distrugerii.

About the Book

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pompei
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS