Prăbuşirea casei Usher și alte povestiri

Prăbuşirea casei Usher și alte povestiri
Author:
Genres: Horror&Thriller&Mister, Literatură clasică
Tags: America de Nord, Statele Unite ale Americii
Publisher: Polirom
Publication Year: 2018
Length: 248
ISBN: 9789734675241

"..Pe parcursul unei întregi zile triste, întunecate şi amorţite de toamnă, când norii atârnau foarte jos pe cer, străbătusem singur, călare, o regiune neobişnuit de mohorâtă şi în cele din urmă am ajuns, când umbrele nopţii coborau, aproape de Casa melancolică Usher. Nu ştiu cum s-a întâmplat... dar la prima privire îndreptată spre clădire, un sentiment de tristeţe insuportabilă mi-a copleşit spiritul.."

About the Book

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Cărturești.ro

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Prăbuşirea casei Usher și alte povestiri
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS