Prin exotismul Oceanului Indian

Prin exotismul Oceanului Indian
Author:
Genres: Călătorii, Memorii&jurnale, Non-fictiune
Tags: Africa, Africa de Est, Africa de Sud, Asia, Asia de Sud, Madagascar, Mauritius, Réunion(Franța), Seychelles, Sri Lanka
Publisher: Rovimed
Publication Year: 2019
Length: 164

Prin exotismul Oceanului Indian: Madagascar, Maldive, Mauritius, Reunion, Seychelles, Sri Lanka.

About the Book

În prezent, Doru Ciucescu este primul scriitor-călător în șapte continente, din literatura română. De asemenea, el este scriitorul român în viață cu cele mai multe cărți de călătorie, 19.

Cumpără de pe Cărturești.ro

Cumpără de pe LibrăriaDelfin.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Prin exotismul Oceanului Indian
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.