Procesul verbal

Procesul verbal
Author:
Genres: Fictiune, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Univers
Publication Year: 2009
Length: 240

Nu intamplator eroul romanului Procesul verbal poarta numele de Adam Pollo.

Impins de nebunie, de uitare sau de dorinra obscura de a incerca o experienra extrema, Adam se retrage intr-o casa izolata, departe de viara de neinteles a orasului.

About the Book

Este oare un singuratic? Este evadat dintr-un azil psihiatric?

Are o legatura bizara, brutala si complice in acelasi timp cu tanara Michelle, care de multe ori pare o replica a personajului insusi.

Cand, in sfarsit, se reintoarce in lume, prezicand viitoarea ordine a lucrurilor, este arestat si judecat de oamenii ale caror legi le-a incalcat fara sa stie.

Prin acest prim roman exploziv, Le Clezio s-a dovedit a fi un scriitor vizionar si rafinat, care nu s-a dezmintit in nici una dintre carrile urmatoare.

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Procesul verbal
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS