Raga. Apropierea continentului invizibil

Raga. Apropierea continentului invizibil
Author:
Genres: Memorii&jurnale, Publicistica&eseuri
Tags: Melanezia, Oceania, Vanuatu
Publisher: ART
Publication Year: 2008
Length: 144

O miriadă de insule, prilej de visuri şi de cuceriri, căzute astăzi în uitare: Oceania.

About the Book

Sub condeiul senzual al lui J.M.G. Le Clézio, acest continent înconjurat de ape capătă forma unui mit, a unui spaţiu în permanenţă alterat de imaginar. Este şi o istorie, cea a popoarelor cucerite şi mereu dornice de libertate. Şi un orizont: cel al mării, cât vezi cu ochii.

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Cărturești.ro

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Raga. Apropierea continentului invizibil
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS