Recviem german

Recviem german
Author:
Series: Berlin noir, Book 3
Genres: Fictiune, Horror&Thriller&Mister, Politista
Tags: Austria, Europa, Europa de Vest, Germania
Publisher: Polirom
Publication Year: 2009
Length: 424

Recviem german este al treilea roman din trilogia Berlin Noir, avandu-l ca personaj principal pe Bernhard Gunther, un detectiv particular din Berlinul anilor ’30-’40, unde curiozitatea te poate costa viata.

About the Book

Recviem german, al treilea volum din trilogia Berlin Noir, se petrece la cativa ani dupa terminarea celui de‑al Doilea Razboi Mondial, cand Europa se afla in plina reconstructie. De data aceasta, Bernhard Gunther trebuie sa‑l apere pe Emil Becker, un afacerist de pe piata neagra, acuzat ca l‑ar fi asasinat pe un ofiter american de contrainformatii. Investigatia il conduce pe Bernie la Viena, unde este detinut Becker, care pretinde ca a fost victima unei inscenari datorata faptului ca‑i furnizase ofite­rului ame­rican dosare secrete ale SS‑ului. Dar nu numai ameri­canii, ci si rusii par sa fie interesati de acest caz, in care sunt implicati fosti membri marcanti ai SS‑ului, iar cinicul, competentul si onestul Gunther se pomeneste introdus inca o data in culisele intunecoase si pline de primejdii ale istoriei recente, fiind nevoit sa se confrunte cu nimeni altul decat fostul sef al Gestapo‑ului.

„La fel ca in Toporasi de martie si Criminalul din umbra, investigatiile lui Bernie scot la lumina un intreg imperiu al raului.“ Kirkus Reviews
„Un roman remarcabil prin suspans si atmosfera.“ Publishers Weekly
„Personajul lui Bernhard Gunther este cu mult superior imaginii stereotipice a detectivului, nu in ultimul rand prin umorul lui subtil si sec.“ Library Journal
„Bernhard Gunther este una dintre figurile antologice ale galeriei detectivilor celebri din literatura.“ Evening Standard

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Okian.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Recviem german
Average rating:  
 0 reviews
Other Carti-calatoare in "Berlin noir"
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS