Regăsirea virginității. Noua autobiografie

Regăsirea virginității. Noua autobiografie

SIR RICHARD CHARLES BRANSON este antreprenor global, aventurier și fondator al Virgin Group, unul dintre cele mai cunoscute și respectate branduri din lume, care cuprinde peste 400 de companii. Și-a exprimat dorința de a deveni antreprenor de la o vârstă fragedă. La 16 ani avea deja prima afacere, o revistă numită Student. În 1970 a înființat o firmă de vânzare prin poștă a discurilor de muzică. În 1972 a deschis un lanț de magazine cu înregistrări muzicale, Virgin Records, denumit ulterior Virgin Megastores. Marca Virgin a crescut în anii 1980, după înființarea companiei aeriene Virgin Atlantic și după extinderea casei de înregistrări Virgin Records.

About the Book

În martie 2000, Richard Branson a fost înnobilat la Palatul Buckingham pentru „servicii aduse antreprenoriatului”.

În iulie 2015, revista Forbes estima averea netă a lui Branson la 5,2 miliarde de dolari. Este autor de bestselleruri internaționale, printre care Screw It, Let’s Do It, Pierderea virginității, Afacerile dezbrăcate, Afacerile pentru oameni, În stilul Virgin și The Virgin Way. Locuieşte pe Insula Necker din Insulele Virgine Britanice, este căsătorit cu Joan și are doi copii, Holly şi Sam, și patru nepoți.

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Cărturești.ro

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe LibrăriaDelfin.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Regăsirea virginității. Noua autobiografie
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS