Regele Carol al României. Povestea unei vieți

Regele Carol al României. Povestea unei vieți
Author:
Genres: Biografii, Istorie, Non-fictiune
Tags: Europa, Europa de Est, România
Publisher: Corint
Publication Year: 2014
Length: 160

Primesc, deci, titlul de Rege, nu pentru mine ca persoana, ci pentru marirea tarii mele, pentru a se putea indeplini astfel dorinta ce ardea de multa vreme in pieptul fiecarui roman. Titlul acesta nu schimba, insa, intru nimic legaturile ce s-au statornicit intre mine si poporul meu prin toate intamplarile prin care am trecut impreuna si prin toate acele lucruri pe care le-am savarsit impreuna.

About the Book

Sa dea Dumnezeu ca intaiul Rege al Romaniei sa aiba parte de tot atata iubire ca si cel ce pana astazi a fost Printul Romaniei.

In ceea ce ma priveste, dragostea acestui viteaz si nobil popor, caruia i-am inchinat intreg sufletul meu, imi  este mai de pret decat toata marirea unei coroane!

Cumpără de pe Elefant.ro

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Regele Carol al României. Povestea unei vieți
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS