Ross Poldark: Începuturi

Ross Poldark: Începuturi
Author:
Series: Saga Poldark, Book 1
Genres: Carte ecranizata, Dragoste, Fictiune, Istorie, Literatură clasică
Tags: Anglia, Europa, Europa de Nord, Marea Britanie
Publisher: Litera
Publication Year: 2016
Length: 381

Istovit dupa un razboi crunt in America, Ross Poldark revine in tara, la mosia si la familia lui. Dar reintoarcerea pe care o asteptase cu nerabdare este acum umbrita de amaraciune, pentru ca in lipsa lui au avut loc schimbari tragice si importante.

About the Book

Tatal lui a murit, mosia a ajuns intr-o stare deplorabila, iar Elizabeth, fata pe care o iubea si cu care spera sa se casatoreasca, este acum logodita cu varul lui. Ross nu are alta sansa decat sa inceapa o viata noua… Manat de compasiunea pe care o simte fata de minerii si de taranii saraci din tinut, Ross intervine incaierare la un balci. Cu acesta ocazie salveaza o fetiscana pe jumatate moarta de foame din mainile agresorilor — si, dupa cum afla ulterior, si de bataile tatalui ei — si o ia acasa, gest ce ii va schimba intregul curs al vietii… Astfel incepe saga familiei Poldark, o poveste tulburatoare care strabate generatii, destine si iubiri, capodopera care va ramane pentru totdeauna in inima cititorilor.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ross Poldark: Începuturi
Average rating:  
 0 reviews
Book Club Resources
Other Carti-calatoare in "Saga Poldark"
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS