Sălbaticie. Pierdută și regăsită pe Traseul de Creastă de pe Coasta Pacificului

Sălbaticie. Pierdută și regăsită pe Traseul de Creastă de pe Coasta Pacificului
Author:
Genres: Biografii, Carte ecranizata, Memorii&jurnale
Tags: America de Nord, Statele Unite ale Americii
Publisher: Spandugino
Publication Year: 2015
Length: 420

Cheryl Strayed este autoarea volumului de memorii cel mai bine vandut al New York Times, WILD, precum si a colectiei de eseuri si sfaturi de viata TINY BEAUTIFUL THINGS precum si a romanului TORCH. Cartile sale au facut inconjurul lumii, fiind traduse in peste treizeci de limbi.

About the Book

The Boston Globe
O carte extraordinara care da dependenta, care nu doar te distreaza ci ne face mai buni in urma lecturarii sale.

Los Angeles Times
Ametitor de frumoasa.

The Washington Post
Incisiva si graitoare . . . Strayed are harul inefabil dupa care tanjeste orice scriitor, si anume sa exprime exact ceea ce gandeste in randuri pe atat de succinte pe cat sunt de poetice.WILD a fost aleasa de Oprah Winfrey ca prima lectura pentru clubul sau de carte, Oprah’s Book Club 2.0.

Adaptarea la cinema a volumului WILD a iesit pe ecrane in 2014. Filmul a fost regizat de Jean-Marc Vallee, dupa un scenariu de Nick Hornby, in rolurile principale fiind distribuite vedete precum Reese Witherspoon in rolul lui Cheryl si Laura Dern in rolul mamei lui Cheryl, Bobbi. Pentru prestatia lor in filmul Wild, ambele actrite au fost nominalizate la Premiile Academiei.

Eseurile autoarei au fost publicate in The Best American Essays, New York Times Magazine, Washington Post Magazine, Vogue, Salon, The Sun, Tin House, Glamour si altele. Chery Strayed scrie regulat recenzii de carte pentru New York Times.

Impreuna cu Steve Almond, Strayed este gazda emisiunii podcast Dear Sugar difuzata de postul de radio WBUR, emisiune care isi are originea in rubrica sa de sfaturi Dear Sugar din periodicul The Rumpus.

Strayed are un MFA in scrierea fictionala de la Universitatea Syracuse si o licenta de la Universitatea din Minnesota. Ea locuieste in Portland, Oregon impreuna cu sotul ei, producatorul de film Brian Lindstrom si cei doi copii ai lor.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Sălbaticie. Pierdută și regăsită pe Traseul de Creastă de pe Coasta Pacificului
Average rating:  
 0 reviews
Book Club Resources
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS