Salvează-mă

Salvează-mă
Author:
Series: Trilogia Beresford, Book 3
Genres: Dragoste, Fictiune, Istorie
Tags: Europa, Europa de Sud, Spania
Publisher: Lider
Publication Year: 2015
Length: 288

Acest al treilea volum din saga familiei Beresford este povestea lui Arthur Ross Beresford. El este fratele cel mai rece şi mai arogant dintre cei trei. Ştie clar că viitoarea sa soţie va trebui să fie o lady fină şi onorabilă, dar frumuseţea fascinantă a Clarei Luna îi va da peste cap toate planurile. Ea este o tânără fascinantă, venită din coloniile americane cu intenţia de a duce până la capăt o răzbunare.

About the Book

Acţiunea romanului este plasată în oraşul Salamaca, renumit pentru universitatea de prestigiu de aici, care este cea mai veche din Spania şi una dintre cele mai vechi din lume. În plus, protagonista feminină este deosebit de seducătoare şi va cuceri cu siguranţă orice cititor. Şarmul ei şi voinţa deosebit de puternică, combinate cu simplitatea debordantă, îl vor face pe distantul şi recele Arthur să se îndrăgostească de ea definitiv.

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Salvează-mă
Average rating:  
 0 reviews
Other Carti-calatoare in "Trilogia Beresford"
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS