Sappho. Amorurile unei muze

Sappho. Amorurile unei muze
Author:
Genres: Erotica, Fictiune, Istorie, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Sud, Grecia
Publisher: Paralela45
Publication Year: 2007
Length: 448

Sappho. Amorurile unei muze (Sappho's Leap, 2003) urmareste odiseea unei femei pline de pasiune, o poeta de exceptie - „a zecea muza“, cum ii spusese Platon - tesuta pe fundalul minutios si veridic reconstituit al Lumii antice. Sappho, cea mai renumita poeta a Antichitatii, s-a nascut in insula Lesbos (cca 600 i.Hr.). Indragostita de Alceus, poet si el, comploteaza impreuna cu acesta la rasturnarea tiranului insulei.

About the Book

Insa incercarea lor da gres, iar cei doi sunt exilati. Silita sa se casatoreasca impotriva inimii si vrerii ei, Sappho se lanseaza intr-un sir de aventuri, amoroase si nu numai, care o poarta pe toate meleagurile cunoscute, reale sau mitice, din Egipt pana-n Hades.

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Sappho. Amorurile unei muze
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS