Sărbătoare de neuitat

Sărbătoare de neuitat
Author:
Genres: Biografii, Literatură clasică, Memorii&jurnale
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Editura pentru Literatură Universală
Publication Year: 1966
Length: 232

Povestire apărută postum, în care Hemingway evocă anii de ucenicie literară, petrecuți la Paris între 1921 - 1926.

About the Book

Nostalgic, dar nu lipsit de ironie, autorul schițează peisajul parizian al începutului de veac, atmosfera boemei literare, precum și figurile, viu portretizate, ale unor celebrii scriitori anglosaxoni aflați pe atunci în Franța: Ezra Pound, James Joyce, Scott Fitzgerald și alții.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Sărbătoare de neuitat
Average rating:  
 0 reviews
Book Club Resources
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS