Sărută-mă

Sărută-mă
Author:
Series: Trilogia Beresford, Book 2
Genres: Dragoste, Fictiune, Istorie
Tags: Europa, Europa de Sud, Spania
Publisher: Lider
Publication Year: 2014
Length: 276

Acest al doilea volum al Trilogiei Beresford spune povestesa fiului mai mic al familiei, Andrew Robert Beresford. Este cel mai faimos libertin din sudul Angliei, iar cuceririle lui sunt o sursă permanentă de scandal la Whitam Hall. Este fermecător şi toate femeile îi cad la picioare.

About the Book

Protagonista feminină, spaniola Rosa de Lara y Guzman îşi propune să-l seducă pe tânărul englez şi să-o răpească inima. Şi totul exact în momentul în care este pe cale să înceapă războiul între cele două ţări. Acţiunea este plasată în Madridul anului 1835.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Sărută-mă
Average rating:  
 0 reviews
Other Carti-calatoare in "Trilogia Beresford"
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS