Savoarea unui sărut

Savoarea unui sărut
Author:
Genres: Dragoste, Fictiune, Literatura contemporana
Tags: Africa, Africa de Nord, Europa, Europa de Nord, Marea Britanie, Maroc
Publisher: Alma
Publication Year: 2015
Length: 304

Un erou pacatos... o eroina incapatanata... si visuri pentru care merita sa platesti orice pret.

Legendarul aventurier Ashton Burke a cutreierat lumea vreme de zece ani, in incercarea de a-si uita prima iubire, pe care ambitia si mandria l-au determinat sa o lase in urma in Anglia. Viata lipsita de responsabilitati ii este insa data peste cap atunci cand fratele lui il convinge sa-i recupereze logodnica rapita de pirati si vanduta pentru haremul unui sultan. Prea tarziu, Ashton afla ca aceasta nu este nimeni alta decat Clarinda Cardew, aceeasi superba tanara care i-a rapit inima in tinerete.

About the Book

Ultimul lucru pe care si-l doreste Clarinda este sa fie prizonera intr-un palat al placerilor senzuale alaturi de bǎrbatul venit sa o salveze – si care este tocmai cel ale carui saruturi irezistibile inca ii bantuie noptile. Desi Ashton jura ca singurul lui scop este sa-si indeplineasca promisiunea facuta propriului frate, Clarinda realizeaza rapid ca, daca se lasa salvata de el, inima ei i-ar putea fi pusa intr-un pericol mult mai mare decat acela de a deveni sotia sultanului.

Intr-o calatorie plina de aventuri care ii poarta de la intrigile din palatul unui sultan catre salile de bal stralucitoare din Londra, Ashton si Clarinda isi reiau dansul seductiei, descoperind ca cea mai ispititoare placere dintre toate poate fi insasi dragostea.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Savoarea unui sărut
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS