Scăunele roșii

Scăunele roșii
Author:
Genres: Dragoste, Fictiune, Istorie, Literatura contemporana, Razboi
Tags: Bosnia-Hertegovina, Europa, Europa de Nord, Europa de Sud, Republica Irlanda
Publisher: Nemira
Publication Year: 2018
Length: 336

Într-un sat din Irlanda sosește un străin care-și spune vindecător. Comunitatea locală e fermecată de charismă necunoscutului din Balcani. Mai ales o femeie, Fidelma Mcbride, e subjugată de o atracție fatală, cu urmări inimaginabile.

About the Book

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Scăunele roșii
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.