Scrieri vol.1: Poezie. Publicistica. Corespondenta – Ion Buzdugan

Scrieri vol.1: Poezie. Publicistica. Corespondenta – Ion Buzdugan
Author:
Genres: Memorii&jurnale, Poezie, Publicistica&eseuri
Tags: Europa, Europa de Est, România
Publisher: Știința
Publication Year: 2014
Length: 548

Prezenta editie de Scrieri in doua volume pune in circulatie opera poetului, folcloristului, publicistului si traducatorului Ion Buzdugan (1887-1967), unul dintre cei mai importanti scriitori din Basarabia interbelica.

About the Book

Volumul 1 cuprinde poezia originala inclusa in volume, cea din periodice si cea din manuscrisele inedite ramase de la poet; paginile de publicistica risipite in periodicele timpului; corespondenta cu diverse personalitati ale vietii literare. Addenda reproduce un manuscris inedit de poezie, intitulat Cantece de durere, din perioada incipienta a activitatii lui I. Buzdugan. Volumul e insotit de un studiu introductiv, de o cronologie a vietii si a operei scriitorului si de o sectiune de note si comentarii la texte. Studiu introductiv de Eugen Lungu. Text selectat si ingrijit, repere cronologice, note si comentarii de Mihai si Teodor Papuc.

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Scrieri vol.1: Poezie. Publicistica. Corespondenta - Ion Buzdugan
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS