Scut și targă

Scut și targă
Author:
Genres: Poezie, Razboi
Tags: Europa, Europa de Est, România
Publisher: Editura Istros
Publication Year: 2016
Length: 137

Scut şi targă este unul din primele volume de poezie inspirate de tragediile petrecute pe frontul dobrogean în Primul Război Mondial.

About the Book

Avem în faţă aceste poeme-mărturie scrise de un intelectual care a trăit din primele clipe războiul, i-a cunoscut suferinţele, a fost mutilat trupeşte. Mărturie transfigurată artistic de un suflet de poet în versuri care şi astăzi ne emoţionează. – Zamfir Bălan

Cumpără de la Editura Istros

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Scut și targă
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS