Simfonie în alb

Simfonie în alb
Author:
Genres: Fictiune, Literatura contemporana
Tags: America de Sud, Brazilia
Publisher: Univers
Publication Year: 2013
Length: 176

Pentru prima data intr-o traducere romaneasca, Editura Univers aduce cititorilor sai un nou nume de succes al literaturii braziliene contemporane. Simfonie in alb, volumul apreciat de critici si de cititori la nivel international este tradus in romaneste de Laura Badescu si publicat la Unviers in colectia Romanul secolului XXI.

About the Book

Cand o fosta cantareata de jazz scrie o Simfonie in alb, rezultatul nu poate fi decat o improvizatie literara foarte bine dirijata. In simfonia scrisa de Adriana Lisboa se amesteca dramele celor doua surori protagoniste, clipe de fericire si voluptate, secrete neimpartasite, adevaruri refuzate, parinti, soti, amanti si copii, modulate toate de un suspans bine dozat si de lirismul specific literaturii sud-americane.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Cumpără de pe Okian.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Simfonie în alb
Average rating:  
 0 reviews
Book Club Resources
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS