Sovietstan. O călătorie prin Turkmenistan, Kazahstan, Tadjikistan, Kîrgîzstan și Uzbekistan

Sovietstan. O călătorie prin Turkmenistan, Kazahstan, Tadjikistan, Kîrgîzstan și Uzbekistan
Author:
Genres: Călătorii, Istorie, Non-fictiune, Politica
Tags: Asia, Asia Centrala, Europa Transcontinentală și Asia, Kârgâzstan, Kazahstan, Tadjikistan, Turkmenistan, Uzbekistan
Publisher: Paralela 45
Publication Year: 2020
Length: 464

Orașe de marmură, răpiri de mirese, statui de aur care se întorc după soare și uluitoare demonstrații de forță ale despoților naționaliști corupți.

About the Book

După căderea imperiului sovietic, „Stanurile” – cele cinci republici din Asia Centrală care au făcut parte din URSS – și-au declarat independența. Regiunea are un relief variabil, de la deșert la munți înalți, și fabuloase rezerve de petrol și gaze naturale. Și totuși, ce se întâmplă de fapt acolo? Acum aveți ocazia să citiți o poveste inedită și fascinantă a acestor țări și a locuitorilor ei, de la oamenii simpli la lideri care schimbă numele zilelor și lunilor din calendar. O poveste a discrepanțelor uriașe dintre deceniile de dominație sovietică și cele de autoguvernare, modernitate și tradiție, bogăție și sărăcie.

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Cumpără de pe LibrăriaDelfin.ro

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Sovietstan. O călătorie prin Turkmenistan, Kazahstan, Tadjikistan, Kîrgîzstan și Uzbekistan
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS