Spânzuratul de la Saint Pholien

Spânzuratul de la Saint Pholien
Author:
Series: Maigret, Book 4
Genres: Fictiune, Politista
Tags: Bulgaria, Europa, Europa de Est, Europa de Vest, Franta, Germania
Publisher: Polirom
Publication Year: 2005
Length: 184

O urmarire care incepe la Bruxelles si se sfarseste abia in Germania, la Bremen... Un vagabond ce-si zboara creierii intr-o camera mizera de hotel...

About the Book

O investigatie stranie, in cursul careia Maigret trece la un pas de moarte, dar il elibereaza pe cel ce voise sa-i ia viata… Iar acesta va reusi sa ajunga aproape pretutindeni inaintea lui, distrugind indiciile… Desi aparent disparate, toate piesele mozaicului trimit la o drama petrecuta cu zece ani inainte, pe vremea cand o mina de tineri furiosi ce voiau sa schimbe lumea intemeiau Fratia Apocalipsei…

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Okian.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Spânzuratul de la Saint Pholien
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS