Spinii dragostei

Spinii dragostei
Author:
Series: Trilogia Penword, Book 1
Genres: Dragoste, Fictiune, Istorie
Tags: Anglia, Europa, Europa de Nord, Europa de Sud, Marea Britanie, Spania
Publisher: Lider
Publication Year: 2013
Length: 415

Un bărbat prins între pasiune şi orgoliu şi o fată care-şi va schimba destinul din dragoste – acestea sunt personajele primului roman din Saga de familie PENWORD-VELASCO semnată de autoarea spaniolă Arlette Geneve.

About the Book

În 1826, pentru succesiunea la tronul Spaniei se confruntă susţinătorii regelui Fernand al VIII-lea cu cei ai fratelui său Carlos. Rodrigo de Velasco y Duero, Conte de Ayllón, este acuzat de trădare, deşi nu i-a jurat niciodată credinţă lui Carlos. Ştiind că va fi curând arestat, îşi trimite mama şi unica nepoată, Aurora, în Anglia, pentru a fi departe de mânia regelui, până când va reuşi să-şi demonstreze nevinovăţia. Ajungând în Anglia, Aurora descoperă că tatăl ei nu e mort, aşa cum credea ea, ci e un aristocrat englez. După o sosire plină de dificultăţi şi surprize, descoperă cu stupoare că, din cauza poziţiei tatălui său, ea fusese promisă în căsătorie, încă de la naştere, unui necunoscut, un lord arogant pe care l-a urât din primul moment.
Conflictele permanente dintre nobilul englez şi neînfricata, înflăcărata tânără spaniolă îi împing într-o relaţie pasională din care niciunul dintre ei nu poate scăpa. Aurora descoperă valori şi calităţi care-i transformă prejudecăţile în iubire adevărată.

Arlette Geneve a cucerit inimile cititorilor spanioli şi nu numai. Romanele ei se află pe primele locuri în topurile de vânzări, iar în 2011 a câştigat concursul Terciopelo pentru romane istorice romantice.

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Spinii dragostei
Average rating:  
 0 reviews
Other Carti-calatoare in "Trilogia Penword"
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS