Spionul lui Dumnezeu

Spionul lui Dumnezeu
Author:
Genres: Fictiune, Horror&Thriller&Mister, Istorie
Tags: Europa, Europa de Sud, Italia
Publisher: Tritonic
Publication Year: 2007
Length: 288

Roma, 2 aprilie 2005. Papa Ioan Paul al ii lea se stingea, iar Piata San Pedro se umple de credinciosii veniti sa-i aduca un ultim omagiu... Acel Papa murise avand faima unui sfant si deja circulau pe strada voluntari care adunau semnaturi pentru a fi declarat sfant. In 2007 va fi, cel mai probabil, canonizat. Dar tocmai cand se reuneau cei mai inalti prelati la Vatican pentru a alege un nou Papa, un preot, pedofil si asasin in serie, incepe sa lichideze cardinalii care puteau fi alesi. Atunci intervine Spionul lui Dumnezeu... Aproape toate personajele cartii au fost inspirate de persoane reale.

About the Book

Acest roman este de fictiune, dar foarte aproape de realitate in ce priveste modul de functionare intern al Vaticanului si institutului Sfantul Matei, un loc real (desi avand alt nume) a carui simpla existenta provoaca groaza si despre care nu se stie nimic in Spania. Totusi, lucrul cel mai alarmant din aceast roman nu sunt faptele povestite, ci faptul ca ar putea fi adevarate (n.a.). Tema a inceput sa il preocupe din 2003, cand, cel putin in SUA, au izbucnit mai multe scandaluri despre abuzurile sexuale ale unor preoti. „Am investigat. Am fost la Roma, la New York… in doi ani am cheltuit 24.000 de euro calatorind“.

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Spionul lui Dumnezeu
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS