Spuma zilelor

Spuma zilelor
Author:
Genres: Dragoste, Fictiune, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Humanitas
Publication Year: 2003
Length: 176

In lumea romanului lui Vian nu exista distinctii nete intre oameni, animale, plante si obiecte. Universul sau asculta de alte reguli. Lumina se lichefiaza, din robinete ies tipari si pastravi, soneria se desprinde din perete pentru a-si anunta proprietarul, geamurile au fontanele care nu se inchid, pasagerii se urca in automobile fara roti, dar cu picioare vibratile, soarecele are constiinta iar camera se-ngusteaza pana la disparitie.

About the Book

Toate elementele participa, in Spuma zilelor, la cea mai frumoasa poveste suprarealista de iubire, amestec alchimic de poezie, fantezie, muzica, umor, cruzime si tragism. Colin e un tanar bogat care iubeste jazzul si pentru care a munci ca sa-ti castigi painea inseamna a deveni egalul masinii. In plamanii lui Chloe, dragostea lui, creste un nufar si doar prezenta altor flori poate stopa boala. Averea lui Colin se topeste vazand cu ochii si trebuie sa munceasca pentru a-i putea aduce ei mereu flori. Cu surasul lui de tanar, ironic si impertinent, Vian ne spune in fiecare rand al Spumei zilelor ca despre iubire nu se scrie in limbajul realitatii imediate, ci doar cu mijloacele fantasticului.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Okian.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Spuma zilelor
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS